Αρχάγγελος

Ο Αρχάγγελος είναι ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, κρυμμένο σ’ έναν ορμίσκο, ιδανικός προορισμός για ξέγνοιαστες διακοπές. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό πόδι της Πελοποννήσου, στη χερσόνησο του κάβο Μαλιά, μόλις 20 χλμ απ’τη Νεάπολη και 30 χλμ. απ’τη Μονεμβασιά. Οι ήρεμες αμμουδιές και τα καθαρά νερά κάνουν το φυσικό τοπίο να μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Τοποθετημένος σε επίκαιρο σημείο, δίνει μοναδικές ευκαιρίες για εξορμήσεις. Μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες Πυλάς, Πούντα, Άγιο Γεώργιο, Μαραθιά και Παναρίτη. Ξεχωριστή θέση κατέχει η μεγάλη ‘’χρυσαφένια’’ αμμουδιά της Χαρακιάς, μόλις 3χλμ. απ’το χωριό.

Ο Αρχάγγελος είναι επίσης και θαυμάσιο ορμητήριο για θαλάσσιους αλλά και χερσαίους οδικούς προορισμούς, όπως τα σπήλαια του Δυρού, ο Μυστράς, η Μονεμβασιά, η Ελαφόνησος, η Νεάπολη, το Σπήλαιο Άγιος Ανδρέας στην Καστανιά και τα Κύθηρα. Ιδιαίτερα, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη διπλανή Πλύτρα, με τη βυθισμένη απ’ το 375 μ.Χ. πολιτεία και το Παλαιόκαστρο με τη θέα στην κορυφή του βράχου να κόβει την ανάσα.

Λάτρεις της ηρεμίας και των θαλάσσιων σπορ, το ταξίδι σας στην περιοχή θα είναι ανεπανάληπτο και για ένα άλλο λόγο. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε τουριστικά καταλύματα, όπως ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην χαμηλή περίοδο, όπως και η πολύ καλή εξυπηρέτηση σε ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ θα φροντίσουν ώστε η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη.

Φωτογραφίες

Πρόσβαση

Εστιατόριο